EU - Socialdemokratiet

Socialdemokratiet Hvidovre
Socialdemokratiet Hvidovre
Socialdemokratiet Hvidovre
Socialdemokratiet Hvidovre
Socialdemokratiet Hvidovre
Socialdemokratiet Hvidovre
Socialdemokratiet Hvidovre
Socialdemokratiet Hvidovre
Gå til indhold
EU - Samarbejde hvor det giver mening

Socialdemokratiet ønsker et stærkt europæisk samarbejde. Et samarbejde, der først og fremmest er til for de europæiske befolkninger. For almindelige lønmodtagere. Et fællesskab, der mindsker ulighed, utryghed, social dumping, kriminalitet og problemer, som de europæiske lande alene er for små til at tackle alene. Den slags problemer, der krydser grænser – international skattesnyd, klimaforandringer, migration og terror.

For Socialdemokratiet er EU først og fremmest et politisk samarbejde. Et samarbejde, som vi vil trække i en ny socialdemokratisk retning. Vi vil vende den udvikling, som et solidt borgerligt flertal har stået i spidsen for i mere end 20 år. Et flertal, der ikke bare har sat markedet fri, men ladet det løbe løbsk. Resultatet har været social dumping, unfair konkurrence og et massivt ræs mod bunden på selskabsskatten. De rige er blevet rigere, lønmodtageren er blevet ladt i stikken, og almindelige menneskers arbejdsvilkår og velfærd er under pres. Det vil vi gøre noget ved. Ikke mindst for at genskabe tilliden til det europæiske samarbejde. Også på europæisk plan skal handel og vækst gå hånd i hånd med tryghed og velfæld.
Sammen skal vi slå ring om ordentlige arbejdsforhold på hjemlandenes vilkår. Vi vil sikre, at danske velfærdsydelser bliver i Danmark. Sådan kan vi værne om den danske model og vores gode løn- og arbejdsvilkår. Sammen skal vi tage et opgør med skattely og skattesvindel. Sådan kan vi sikre en fair finansiering af det danske velfærdssamfund, hvor også multinationale selskaber bidrager. Vi vil værne om den danske model og vores gode løn- og arbejdsvilkår. Sammen med vores europæiske kolleger vil vi gøre op med skattely og skattesvindel. Sådan kan vi sikre en fair finansiering af det danske velfærdssamfund, hvor også multinationale selskaber bidrager.
Derfor kæmper vi for en mere solidarisk retning i det europæiske fællesskab. Vi vil sikre ordentlige arbejdsvilkår og fair skattebetaling. Dét er samarbejde, der giver mening. Det er samarbejde, der mærkes. Solidaritetspagten er Socialdemokratiets bud på dette.Seneste opdateringer: 29. maj 2022
Design og drift: VM Line og Convergent Media
Tilbage til indhold